donderdag 30 september 2010

Nogmaals Midweekje Center Parcs van de zegelactie van AH

Toch nog even een vreemd nasmaak gevoel over de spaarkaart voor de zegelactie van AH voor Center Parcs. Mijn dochter heeft voor maart 2011 kunnen boeken met haar vriend voor het 'gratis' midweekje. Helemaal gratis is het niet en je moet er behoorlijk wat voor regelen. Ten eerste alle boodschappen kopen en zien dat het bedrag steeds op 15 euro afgerond was. Dan het inleveren van de volle spaarkaart bij AH om een voucher te bemachtigen. Het bellen à 10 cent per minuut, waarvan het gesprek maar liefst drie lange deuntjes liet horen, allerlei onnodige automatische informatie gaf op een toon alsof een kind van groep 3 voor het eerst aan het voorlezen was. Voor je het wist was je al weer vijf minuten verder. Kassa! Vervolgens een juffrouw die je moet inplannen en maar steeds meer wilde verkopen dan het gratis midweekje van AH. Een grotere en luxere kamer, nee die 'gratis' kamer van AH. Eindelijk kon er een datum geprikt worden van een normale accommodatie zonder alle poespas erbij. Mijn dochter was gelukkig alert en heeft het overbodige ter plaatse nog geannuleerd door te vragen wat verplicht was en wat niet. Ze gaf aan dat ze wel een pakketje handdoeken van thuis meenamen en dergelijke. Maar automatisch rekenen ze dat er al wel bij (ongeveer 10 euro) terwijl het niet verplicht is. Kosten gesprek 4 euro. Toch vond ze het raar dat ze haar voucher ook nog moest opsturen naar Center Parcs, want nergens had ze dat gelezen. Ze belt dus later nogmaals op. En ja hoor, dat moest dus helemaal niet. Al met al komt het 'gratis' midweekje voor 2 personen nu op 70 euro. Goedkoop dat wel, maar je moet wel veel geduld hebben en je niet laten ompraten anders kom je toch duurder uit dan gepland!

5 opmerkingen:

 1. Goed van je dochter dat ze zo alert was.
  Op zich is € 70,00 voor een midweekje Center Parcs nog niet duur. Maar waar zitten die kosten dan in?
  Gratis? nee dat dus niet. Jammer, maar ik hoop dat ze wel genieten van dat midweekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het met Wilma eens. Helemaal gratis is dit niet natuurlijk. Maar het blijft goedkoop. Goed dat je dochter zo standvastig is.

  Groetjes Puk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Of gewoon niet meer aan dit soort acties meedoen. Spaart een hoop geregel en ergernis. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Wilma, Puk en Ineke: De kosten zitten in de boeking zelf, administratie en nog meer van die bevestigingen. Het verblijf zelf is voor een weekje dan wel goedkoop.
  Inderdaad goed dat mijn dochter het in de gaten had dat er een hoop niet verplicht was, maar wat wel automatisch mee werd genomen.
  Ik had in een eerder blogje over deze actie daarom ook al aangegeven hier niet meer aan mee te willen doen en ook waarom :-) Maar als je dochter zo enthousiast is, kun je op zo'n moment moeilijk nee zeggen. Nu hoef ik haar er alleen maar aan te herinneren hoe het allemaal ging :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. had nog goedkoper gekund voor 2 personen

  toeristenbelasting en adm, kosten is alleen verplicht en je komt dan op 46 euro,
  ik denk dat je dochter nog een annuleringsverzekering heeft en een dekbeddenpakket.

  ik heb van de actie een viphuis voor 48 euro dan heb ik elke dag krant ontbijt, 2x bon van 12.50 voor in de foodstore en een sauna,

  goed he!

  en nu krijgt iedereen die extra service heeft, dmv een brief 2 weken voor vertrek te horen dat die nu zomaar ineens wordt ingetrokken na betaling en nadat het allemaal zwart op wit staat?

  zie internet met deze klachten, het kan nog veel erger!

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.