zondag 26 september 2010

Einde van de maand september

Nu het salaris weer wordt gestort, was ik benieuwd of het consuminderen heeft geholpen. Ik stond nog net een tientje in de plus, maar niks extra's deze maand om te sparen helaas. Die zegelactie van AH heeft me ergens wel genekt met meer uit te geven per week dan ik normaal spendeer bij de super. Maar ergens moet ik het de komende tijd ook weer merken met minder uit te kunnen geven vanwege de opgebouwde vorraad met name het dierenvoedsel. Ook met voordeel wat cadeautjes ingeslagen voor de feestdagen (niet bij de super overigens), maar zoiets tikt natuurlijk ook aan ook al spreid je dit over een paar maanden.
Nou maar weer kijken of het volgende maand wel kan om wat extra over te houden. Dat is afhankelijk van het bedrag van de APK en de onderhoudsbeurt. Het bedrag stond nu in ieder geval nog in de plus en niet in de min. Dat is tegenwoordig ook een hele klus om op nul uit te komen. Het scheelt mij al enorm dat mijn dochter nu een baantje heeft.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Marianne, heb zojuist heel je blog doorgelezen, ik ga je volgen hoor! de meeste
  van je tips doe ik ook wel al, maar we kunnen
  altijd van elkaar leren hé.
  liefs en prettige zondag nog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ verg(r)eetmenietje: Welkom op mijn blog! Uit automatische weet je vaak al wat je beste kunt doen in bepaalde situaties. Aanvullende tips zijn inderdaad nooit weg!

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.