Die gewoonte om aardappels in schijfjes te koken doe ik eigenlijk nog steeds tot op de dag van vandaag. Het aardappels bakken echter nog maar een paar keer per jaar vanwege het hoge vergehalte.
De aardappels zijn als ze zo dun zijn veel sneller gaar en dat scheelt ook weer tijd en energie. Op het bord hoef je de aardappels ook niet meer kleiner te snijden (of te prakken voor diegenen die dat lekkerder vinden) want ze zijn meteen beetklaar. Ik kook ze overigens altijd met een beetje bouillonpoeder en daarom zout ik ze ook nooit.
De aardappels zijn als ze zo dun zijn veel sneller gaar en dat scheelt ook weer tijd en energie. Op het bord hoef je de aardappels ook niet meer kleiner te snijden (of te prakken voor diegenen die dat lekkerder vinden) want ze zijn meteen beetklaar. Ik kook ze overigens altijd met een beetje bouillonpoeder en daarom zout ik ze ook nooit.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Hartelijk dank voor je reactie.