vrijdag 25 maart 2011

Een beetje vakantie

Deze week was een beetje anders dan anders met alles. Ik had het rijk alleen. Niks moest. Geen verplichte tijden of hongerige monden. Nou ja, op die van de dieren dan na. Dutjes houden op de vreemdste tijden en eten wanneer ik pas zin had om te koken. Ook weer eens wat anders eten dan anders en zelfs twee dagen hetzelfde. In de tuin werken en stoppen wanneer ik pas zin had om te koken. Het voelde een beetje als zelf vakantie hebben, terwijl mijn dochter een midweekje naar Centerparcs (zie in rechterkolom label Acties) was van de zegeltjesactie van AH. Ze treft in ieder geval mooi weer, echt vakantieweer!
We sms'en, iets wat ik niet vaak doe, omdat het niet mijn 'ding' is, maar nu wel handig om toch in ieder geval contact te hebben op het moment wanneer het ons het beste uitkomt.
De week is weer bijna ten einde en ook mijn 'vakantie' is weer over terwijl ik toch gewerkt heb :-) De hond is een beetje treurig en eet niet van harte; snapt het niet helemaal. Hij zal morgen (vrijdag) wel al zijn kunstjes laten zien uit blijdschap als ze er weer is. Ik kan zelf dan wel geen kunstjes, spring niet met gekke capriolen en tig keer door de tuin heen en weer, maar vind het natuurlijk ook weer leuk als ze terug is :-) Ik ga weer in het gareel. Mijn energie is weer opgeladen.

6 opmerkingen:

 1. Pas als je alleen bent,besef je hoe je onbewust veel rekening houdt met die ander. groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Af en toe is het heerlijk om alleeen te zijn. Maar het is ook fijn om je kind(eren) weer te zien.
  Zo'n week geeft je nieuwe energie!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, dat klinkt heerlijk zeg, een week zonder keurslijf van tijden! Fijn dat je weer helemaal bent opgeladen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o ,dat wil ik ook!!!! Hier is altijd volk over de vloer. Wel gezellig hoor. Maar soms......

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schaam me maar beken: ik vind het heerlijk om af en toe op deze manier alleen te zijn. Kan het juist waarderen omdat het niet altijd is.
  Mooi beschreven.
  Gr,
  NZ

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het gevoel geleefd te worden van tijd tot tijd, viel een beetje weg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.