zondag 27 maart 2011

Earth Hour

Vandaag had ik van 20.30 tot 21.30 uur de lichten uitgedaan om mijn sympathie te betuigen voor Earth Hour. Wereldwijd zou dat Earth Hour gebeuren plaatsvinden. Ik zat achter de pc en kon genoeg zien. Kaarsjes zijn mij te gevaarlijk met dieren in huis. Toen ik echter buiten keek wie er meer mee zouden doen in de buurt, zag ik dat niet één huis bij mij in de straat mee heeft gedaan. Overal volop lichten achter de gordijnen.
Meteen denk ik dan als eerste, zit ik met de datum of tijd soms verkeerd of heb ik iets niet helemaal begrepen? Of is het alleen maar voor grote gebouwen en niet voor particulieren? Miljoenen mensen doen er toch aan mee en het gaat toch om de aarde en het toekomstbeeld.
Ach heb ik weer in de straat :-) Je bent een uitzondering of je bent het niet.

7 opmerkingen:

 1. Ik moet bekennen,dat wij ook niet meededen.Mijn man keek net een mooie film en ik zat te lezen.Maar ons normale gedrag is ,net als bij jou al gericht op besparen. Dat is mijn bijdrage. Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat heel veel mensen niet meegedaan hebben en ik denk dat ook heel veel mensen het niet wisten.

  Wij waren niet thuis en eigenlijk hebben wij heel goed meegedaan: we zaten met 5 gezinnen in 1 huis. Dus in 1 huis brandde licht en stond de verwarming aan en in die ander 4 huizen niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij deden ook niet mee, maar ik strijk ook al niet dus levert het meer op denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben "half"meegedaan. Dwz zeggen wel licht uit en kaarsjes aan. Maar de TV en laptop stonden wel aan. Bij "ik hou van holland rtl4" gingen ook even de lampen uit en werd er aandacht aan besteed. Dus de mensen die dat programma keken wisten het in elk geval wel. Maar troost je wij waren ook de enige in de straat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zag dat hou van holland op tv ook mee deed.
  Wij zelf hebben er niet aan meegedaan, lijk me geen goed plan met visite :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eerlijk gezegd was ik het vergeten. Ik wist het wel. Wij zaten ook Ik hou van Holland te kijken... O ja, dat is waar. Ook even naar buiten gekeken en overal waren de lampen nog aan in de straat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb mijn steentje bijgedragen in ieder geval :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.