donderdag 30 december 2010

Kerststol

Aan de titel is natuurlijk al wel af te lezen dat ik mijn grote afgeprijsde kerststol gekocht heb waar ik het eergisteren over had! Slechts 0,69 eurocent met heerlijke spijs erin en alles erop en eraan bij de L! Heerlijk! Smullen! Ik was afgelopen maandag gewoon ietwat te snel met mijn scooractie. In diverse winkels ben ik inmiddels afgeprijsde eetbare kerstspullen tegengekomen van 50% en zelfs mooi laten liggen. Zo sober als we de kerst zelf hebben doorgebracht des te smakelijk nu tussen kerst en oud en nieuw! Valt ook wel mee hoor ;-) Wat kerstbonbons, kerstspritsjes en dé kerststol. Mmmmmmm... Mijn eigen feestje, want ik ben de enige die kerstol met spijs lust hier in huis :-)
Ik zag ook dat een bepaalde super C nu ook oudjaarsstol verkocht en zelfs per paar sneden ingepakt. Dat was zelfs duurder dan mijn hele kerststol kost.

3 opmerkingen:

 1. Dat is dubbel lekker eten. De smaak en de wetenschap van het koopje.Fijna na-kerst. Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker zo'n koopje. Zelf kocht ik 1 aan de deur, zat ook in een doos van L. Maar kosste 5,50. Voor de volleybalclub. Ik ben ook degene die het alleen maar lekker vindt en ik eet hem ook maar lekker op, mocht met de feestdagen van de arts nog wel even genieten voor ik helemaal op glutenvrij over ga.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ná het feestje kopen is ook heel leuk en dan soms zelfs nog lekkerder.
  Sommige artikelen zijn in de uitverkoop goed scoren.
  Lekker genieten maar.

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.