woensdag 3 november 2010

Krentenbollen

Laatst had ik te weinig brood naar mijn werk meegenomen om het simpele feit dat dochterlief alles mee had en ik de keuze had of hongeren tot het avondeten met op de achtergrond steeds het gerommel van mijn maag te horen protesteren of mijn verjaardagscadeaukaart van de Hema gebruiken voor wat krentenbollen. Het werd het laatste, mmmm.... en geen geld hoeven uit te geven zelfs.

4 opmerkingen:

 1. Ja het is het een of het ander. Zo had ik voor mijn slagen bonnen gekregen van de DA en ben laatw heerlijk gaan winkelen voor nop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zijn dat bestaande bonnen? Een vriend van ons had bij de natuurvoeding betaald voor 10 favoriete koeken van zijn vrouw. Hij drukte zelf bonnen. Wekelijks kon ze er eentje verzilveren. groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoiets zou ik nooit durven en dus ook nooit doen Izerina wat die kennis van je heeft gedaan. Ik ben daar veel te eerlijk voor, zou slapeloze nachten ervan krijgen.

  Ik had met mijn verjaardag op het werk een pasje van de Hema gekregen. Nadat je dat activeert op internet met een code kun je er mee winkelen. Een voordeel is dat je niet iets hoeft te zoeken naar iets van het totale bedrag, maar dat het bedrag van het pasje wordt afgetrokken en het een volgende keer weer kunt gebruiken tot het bedrag op is. Ik heb ook zo'n pasje van een boekhandel. Veel fijner dan papieren bonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd handig he zo´n pasje.
  Ik geef ze ook vaak kado.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.