dinsdag 16 november 2010

100e blogje en consuminderen met blogjes

In 100 dagen heb ik 100 blogjes geschreven. Niet slecht al zeg ik hetzelf. Gelukkig had ik als mijn creatieve bron het af liet weten, nog wel het een en ander aan reserve steekwoorden staan om snel nog wat te schrijven. Maar nu is toch het moment gekomen dat mijn voorraad zo goed als op is en daarom ga ik ook hier consuminderen, maar dan met artikeltjes schrijven. Nee, ik stop niet, maar iedere dag een ander onderwerp aanhalen, is toch ietsje pietsje teveel van het goede. Ik werk namelijk ook fulltime (95%) en het moet natuurlijk wel leuk en zinnig blijven wat ik schrijf, vooral niet als een verplichting aanvoelen. Daarom vanaf vandaag kan het dus voorvallen dat er af en toe een dagje wordt overgeslagen. Af en toe een rustdagje, timeout of blogout ertussen moet toch ook kunnen, nietwaar? Dus het kan ineens vanaf nu gebeuren dat het blogje van gisteren of vandaag, morgen nog bovenaan staat. Ik heb er nog een paar hoor en misschien lukt het ineens weer wel ;-)

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het knap dat je er elke dag 1 geschreven hebt. Dat haal ik bij lange niet!
  Ik heb ook niet elke dag wat te melden, de dagen (en vooral in deze tijd) rijgen zich soms aaneen. Gewoon lekker schrijven wanneer je zin hebt, dat is het belangrijkste!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht pas, dat is knap iedere dag weer een onderwerk over consuminderen. Ik lees ze graag!En het zet ook wel aan tot nadenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Logisch,dat je onderwerpen minder worden. Ik moet bij mijn weblog ook oppassen niet in herhalingen te vervallen.Ik lees wel,als je weer inspiratie hebt. Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ergens is het ook wel een uitdaging om iedere dag iets proberen te schrijven ;-) Niet altjd interessant misschien voor de lezers, maar ik probeer zoveel mogelijk variatie aan te brengen wat onderwerpen betreft.

  Ik heb nog voor een weekje onderwerpen... maar dat vertelde ik geloof ik ook bij mijn 50e blogje :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.