dinsdag 26 oktober 2010

Terugblik oktober

Voor de maand oktober heb ik geen voedsel voor de dieren hoeven te kopen, alleen wat kattenbakvulling deze week. Dat viel weer mee i.v.m. de opgebouwde reclames aan voorraad van vorige maand was dat deze maand een meevaller (i.v.m. zegelactie AH).
Ook de nieuwe aanwinst had veel zelf mee gekregen en was ik niets aan kwijt.

Een extra uitgave was dan weer de APK met een grote beurt, die gelukkig werd beperkt tot een aangepaste beurt, anders was ik nog veel meer kwijt geweest.

Ook wat extra uitgaven gedaan bij de Tuinen i.v.m. het tweede artikel voor 50%, oftewel 25% korting op alles daar. Daar heb ik ook weer producten ingeslagen die ik normaliter toch altijd gebruik, maar met korting.

Ik heb weer een bedrag voor de grote klussen weg kunnen zetten.
Als eerste wil ik het het oude riool aan laten pakken door met een camera-inspectie laten bekijken want daar zijn de wortels doorheen gegroeid. Die inspectie kost ook aardig wat overigens. Dat houdt nu wel in dat ik een afspraak moet gaan maken en een offerte aanvragen, om te kijken wanneer het uitgevoerd kan worden: dit jaar of volgend jaar. Dat hangt natuurlijk ook af of de grond is bevroren of niet en of ik genoeg gespaard heb daarvoor.

2 opmerkingen:

  1. Fij dat je een bedrag kon sparen voor grote klussen. Altijd prettig om wat achter de hand te hebben. En dat het gelukt is met die extra uitgaven..... petje af!

    Petje af!

    Groetjes Puk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Puk: Het scheelt enorm om bepaalde winkels links te laten liggen, want voor je het weet heb je voor kleine bedragen toch aan het eind van de maand een hoop uitgegeven aan hebbedingetjes en kleding. Door dit te sparen moet het lukken met de klussen straks.

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.