donderdag 14 oktober 2010

De Tuinen 50% korting op tweede artikel

Tja dit soort reclames zie ik natuurlijk graag als er 50% korting is op een tweede artikel zoals nu bij de Tuinen. Dat is dan erg de moeite waard op artikelen die ik toch altijd koop. Komt nu heel goed uit, want ik was er net door. Dan neem ik meteen een dubbele voorraad en tegen de tijd dat er weer een nieuwe reclame is, ben ik door de vorige heen. Zo hoef ik bijna nooit het volle pond te betalen. Dit betreft dan meestal non-food artikelen voor mij, dat zijn dan bv Weleda producten en met name deodorant omdat daar geen schadelijk toevoegingen inzitten zoals triclosan e.d. (alleen die met de groene verpakking overigens is goed).
Verder ben ik zo ijdel om mijn haar iedere maand te verven omdat ik me daar beter bij voel en dan vind ik die ze daar verkopen zowel dat wat het beste grijs dekt als ook waar de minste schadelijke stoffen inzitten.
Ik ben daar zo voorzichtig mee geworden, omdat mijn moeder borstkanker heeft gehad en ik een hele hoge kans heb het ook te krijgen volgens haar specialist. Van alle factoren scoor ik hoog. Ik leef daar niet mee, ben vrij nuchter en ben absoluut niet paranoïde, maar heb wel een paar kleine voorzorgsmaatregelingen getroffen door simpelwel altijd olijfolie te gebruiken met bakken en ook zo min mogelijke schadelijke stoffen in deodorant enz. Zo heb ik toch het gevoel dat ik er iets aan doe om het voor te blijven.
Mijn dochter houdt zich voornamelijk bezig met de check over huidverzorgingsproducten en ik met die van het voedsel.

2 opmerkingen:

  1. Ik had die actie ook gezien. Heb eerst nog gedacht om daar wat glutenvrije producten te kopen, maar was toch voordeliger via een internet bedrijf.

    Goed van je dat je zo op de externe dingen let die de kans op kanker kúnnen vergroten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We zijn zelfs nog een keertje teruggegaan omdat mijn tandpasta ook op was deze week (die van Weleda gekocht: ook zonder gevaarlijke toevoegingen).

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.