maandag 4 oktober 2010

Dierendag

Vandaag is het dierendag. Hoera voor alle dieren! Ik geloof dat het bij ons wel iedere dag dierendag is met vertroetelen en aardig zijn. Ze krijgen heel vaak wat extra's en ook speeltjes; daarvoor hoeft het geen dierendag te zijn. Het enige interessante is als het dierenvoedsel in de reclame is of als ik er iets leuks bij krijg. Maar dat is de laatste jaren erg achteruit gegaan. Al jaren zie ik niets bijzonders op 4 oktober. Het lijkt wel een vergeten feestdag voor dieren in de grote superwinkels te zijn. Als koopjesjaagster let ik daar natuurlijk op en het verwondert me gewoon waarom het aan het vervagen is. Vandaag is het in ieder geval hier dierendag, maar morgen ook en zelfs overmorgen...

4 opmerkingen:

 1. Tja,al die speciale dagen...het is ook wel
  een beetje commercie zeker?
  Als je een huisdier hebt moet je daar alle dagen goed voor zorgen vind ik net als jij.
  Ze maken wel veel reclame rond deze dag maar voor de rest is er weinig van te merken in de winkels zelf...
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schoondochter heeft vijf katjes. Bij hen is het elke dag dierendag. Ze worden erg vertoeteld. En zo hoort het ook. En ze verdienen het ook.

  Groetjes Puk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je ècht wil consuminderen, dan kun je beter geen huisdieren in huis nemen. Reken maar eens uit wat je er in een jaar aan kwijt bent!
  Ik wil natuurlijk niet zeggen dat je nu onmiddellijk al je dieren de deur uit moet doen. Want na een poosje zijn ze toch een deel van je gezin geworden. Maar denk goed na vóór je de volgende huisgenoot opneemt.
  Ik heb geen huisdieren. Maar dat had je vast wel begrepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toevallig kreeg ik van AH wel een hoop actiebonnen op 4 oktober waarop ik voor 17 oktober 50% korting krijg op diverse producten voor de dieren. Zouden ze m'n blogje gelezen hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.