donderdag 12 januari 2012

Nogmaals kringloopbezoekje

Afgelopen zaterdag heb ik ook nog een bezoek gebracht aan een andere kringloop bij ons in de buurt. Zover ik weet zijn er drie waar ik af en toe kom en nog eentje die alleen op zaterdag open is. Laatste ben ik al jaren niet meer geweest zelfs en wil ik ook wel weer eens heen binnenkort dan heb ik rust en heb ik ze weer allemaal gezien.

Ik kwam met een grote rieten mand thuis zaterdag (fijn voor mijn hobby's of voor mijn katten!), een stofje om een zomertuniek van te maken, een paar glazen bordjes en twee aardewerken schalen in licht geel en blauw die bij mijn keuken passen.

Ik zag dat er een hoop afstandsbedieningen lagen en ik moet daarom maar eens snel terug als ik onze oude beter heb bekeken en het nummer heb opgeschreven.Toen wij onze hond kregen, had hij kans gezien om de afstandsbediening namelijk te slopen. Nu heb ik een universele omdat die een stuk goedkoper was, maar met een originele kan ik wel zenders afstemmen, wat ik met de huidige niet kan. Helaas hebben ze hier daarna eerst een paar zenders afgesloten en na veel protest in de regio weer toegevoegd, maar die staan bij mij dus nu op grijze ruis. Maar om nu zo'n dure te kopen alleen voor die 3 zenders? Zoveel tv kijk ik niet eens. Tja. Nee dus, maar dit is dus een mooie kans om aan een originele te komen. Als die er bij ligt tenminste. Mooie reden om weer te gaan ;-)

Update 14/1/12: Helaas het type wat ik zocht zat er niet bij. Ze waren erg smerig ook. Meteen handen ontsmet met gel... brrr.

2 opmerkingen:

  1. Je leert het al aardig, dat is echt consuminderen.
    Waarom duur als het zo ook kan en je ontlast het millieu ermee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Slim idee! Bij ons was hij ergens van kwijt (overgekocht, maar dat ding hadden ze niet achtergelaten), toen heb ik een universele gekocht. Daar was ik iets van 15 euro inclusief verzending voor kwijt. Nog veel, maar te doen.

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.