maandag 30 januari 2012

Salarisstrookje januari 2012

Ook ik was nieuwsgierig naar mijn salarisstrookje van dit jaar na zoveel negatieve berichten te hebben gelezen over vermindering van salaris. Ik zit ook in de min en komt overeen wat ik in de krant las. Het is  € 7,83 per maand, dat is € 93,96 per jaar, exclusief nog de vakantie.
Wel uiteraard ook verhoging VGZ en allerlei premies.
Dus wordt dit jaar ook de broekriem wat aantrekken (zou overigens letterlijk wel fijner zijn om af te vallen; spreekwoordelijk ietsje minder!).

4 opmerkingen:

  1. Dat is niet fijn maar klinkt wel als 'te overzien'. Maar ik denk dat voor veel mensen het wel een probleem kan worden...
    Gr,
    Julia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik krijg nog één salarisstrookje, maar dat is per week verschillend en meestal niet zoveel. Daar ga ik er iets van 20 cent per uur op achteruit. Niet echt leuk, maar wel te overzien. Ik kan er wel van balen, maar dat verandert er ook niets aan en inmiddels ben ik wel zover dat ik er rekening mee houd dat alles toch achteruit gaat. Is dat een keer niet zo, dan valt het weer mee en anders is het gewoon iets waar ik het maar even mee moet doen, ook geen ramp, want we leven eigenlijk al in ongekende luxe.

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.