dinsdag 31 januari 2012

Klokslag 12 uur zondagnacht

Ja, wat was er toen? Toen stond het bezoekersaantal bij de statistieken precies op 11.000 van mijn consuminderblog. Hoe krijg ik het uitgekiend om net toen te kijken. Ik heb er snel een printscreen van gemaakt tenminste. Wauw wat veel! Dank je wel bezoekers, ik ben totaal verrast!
Ik krijg momenteel ongeveer 350 bezoekers per dag. Voor anderen misschien weinig, maar ik vind het dat erg veel voor anderhalf jaar over consuminderen te bloggen. Vooral het maandgemiddelde wat de laatste maanden van 8000 voor december ging naar 9000 en nu zelfs naar 11.824 voor 1 maand. Dat geeft me nu net vaak dat zetje om toch maar een blogje te schrijven :-)
Nogmaals hartelijk dank voor je bezoekje!

4 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd, ik kom iedere keer even bij je kijken.groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Ik volg je blog, dus kom ook eigenlijk na elke nieuwe blog wel een keertje kijken. Ik merk trouwens ook dat mijn bezoekersaantallen sinds november/december ontzettend gestegen zijn, misschien is er de laatste tijd meer belangstelling gekomen voor consuminderen? In ieder geval wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, trouwe bezoekers te krijgen Ciska :-)

  Op 'consuminderen' wordt inderdaad veel gezocht zag ik. Misschien toch iets met de crisis te maken. Op dit soort blogs staan natuurlijk ook tips en die zijn natuurlijk wel handig als je net begint met consuminderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch wel leuk om te zien.
  Dat er nog maar vele mogen volgen ;)

  Ik volg je ook al een tijdje maar zag dat ik me nog niet bij je had gemeld.
  Bij deze dus als lid 80

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.