zaterdag 2 april 2011

Reclametrucje dat werkt

De hele week ligt hier al een kaart me aan te staren met een mooie lavendelplant erop. Nu hou ik erg van die geur en ook van de lavendel zelf. Het is dan ook moeilijk om nu nee te zeggen, terwijl ik heel goed weet dat het een trucje is om je naar die bepaalde winkel hier in de buurt te lokken. Als je voor 10 euro daar koopt dan krijg je die mooie lavendelplant cadeau. Nu ben ik al af en toe wat plantjes aan het scoren waar ze goedkoper zijn, maar ook wat struikjes en fruitboompjes staan nog op mijn wensenlijstje. Het is dus geen straf om zaterdag toch maar eventjes te gaan kijken en van te voren met mezelf een bedrag af te spreken van zoveel en niet meer. Ik weet dat ze er ook in het vroege voorjaar aardbeiplantjes verkopen en die wil ik namelijk erg graag.

4 opmerkingen:

 1. Als je toch van plan was die artikelen van dat tientje te kopen is je lavendelplant echt goedkoop. Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een bosbes, die ik nog niet had, een apart soort framboos, een kiwi (een ervan was dood gegaan vorig jaar) en aardbeiplantjes. Nog een salieplant die ook ooit had,Het was helemaal nog niet druk en oh zo veel keus. Meestal ga ik altijd veel te laat in het jaara ls er geen keus meer is. Daarom toch goed zo'n tip voor een gratis vlinderlavendelplantje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook gek op lavendel. Goed tegen wespen en de zadjes droog ik en hang ik in de kast voor die geur in een klein (stoffen) zakje.
  Gr,
  NZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu kun je steeds van de aardeiplanten loten nemen en ze om de 2 jaar vernieuwen.

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.