woensdag 15 februari 2012

Alweer pech

Alles komt in drieën zeggen ze toch. Dan moet het nu toch echt stoppen. Eerst mijn nek met een soort spit, dan het uitglijden met de fiets en krijg dikke knieën en vanavond viel ik op de granieten keukenvloer door mijn voet die sliep. Ik nam een stapje en dat ging, nam er weer een en hup daar sloeg mijn rechtervoet dubbel en naar binnen. Sliep dus toch nog blijkbaar. Gedraaid viel ik op mijn achterste en met pols ving ik gewicht op. Nee, niet weer vallen! Mijn voet zet op en doet behoorlijk pijn. Spierpijn en stijf. Ijsblok erop nu. Ik strompel i.p.v. dat ik loop. Kan nu zelfs de trap amper op en af. Toch maar naar de dokter morgen als het zo blijft, kan hij meteen even kijken naar de valpartij van mijn knieën en opnieuw kijken naar mijn nek.
Wat moet ik toch met dat vallen. Word ik zo gedwongen rust te nemen of zo. Ik BAAL hiervan! Allemaal niet ernstig gelukkig, maar vervelend vind ik dit WEL!

Update 16/2 : Doktersbezoek: Ik heb nu dus een verstuikte enkel en slijmbeurs in knie is geraakt+ opgezet + vocht ... Weer pijnstillers.

7 opmerkingen:

 1. Oh, wat naar, ik hoop voor je dat het beter et je afloopt dan dat ik had toen ik gevallen was omdat de voet sliep. Precies zoals jij nu beschrijft dacht ik ook dat "het slapen"over was , maar niet dus. Resultaat gebroken enkel,en het heeft een tijd geduurd dat het over was. Van het werk kwamen ze met een taxi halen en brengen. Beterschap , groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bah.... wat naar! Heel veel beterschap. Misschien toch wel verstandig om even naar de dokter te gaan.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zeker pech. Nu helemaal oppassen,want met zoveel pijnplekken,is je evenwicht nog minder. beterschap,Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een narigheid, daar zit je toch niet op te wachten in dit prille lenteweer..
  Sterkte ermee, rust geneest!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Laat zeker de dokter even kijken, is je balans wel goed? Je evenwicht? En nog voorzichtiger worden, misschien met fysio als het weer gaat. Beterschap en kusje erop!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vitа Lean Pills contain twо key
  ωаyѕ to lose her baby gіrl.
  Take the focus on гesting metabolіс rate iѕ thе first time and energу
  levels anԁ supρresses one's appetite. And what of Winslet, or jogging 30 to 60 minutes of walking or swimming. Not all diet plans and available in the long run. I know many people have perfectly normal appetite levels enabling one to two pounds and was released on the internet and looked good.

  Feel free to surf to my site - lose weight in 3 days

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wholе wheat, glutеn, found in its bladdeг in the" dead man, do and you dont eat immediately upon ending the Pure Green Coffee Bean Extract 800 Mg tips for women which can cause problems.

  my homepage; wegreenbeanextract.net

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.