donderdag 3 december 2015

Goedkope olijfzeepjes

Ik ben nog steeds een groot fan van olijfzeep. Van een zeer bekend merk uit een oorlogsgebied ben ik overgestapt naar een Grieks merkloze olijfzeep bij een grote Duitse super waar dit 1 x per jaar in een Griekse week (naturel, honing en lavendel olijfzeep) verkrijgbaar is.
Of je nu € 4 tot € 6 daarvoor moeten betalen of € 0,29 (weet het niet meer precies, in die buurt in ieder geval) per stuk, dat scheelt wel eventjes in prijs. Al zijn deze uit de Griekse week wel een stuk kleiner, zelfs dubbel is het dan nog maar 48 cent. Deze goedkope zeep werkt net zo fijn vind ik als die andere. Ik gebruik deze voornamelijk met douchen en om de andere keer om mijn haar te wassen (ik gebruik daarbij dus ook Eco shampoo). Ik heb dan ook geen crèmespoeling (conditioner of wat voor namen ze daar allemaal voor gebruiken) daarbij meer nodig vanwege deze vette zeep. Mijn kam gaat heel goed door mijn weerbarstige lange haar.
Ik doe hier ongeveer 2 maanden mee. Pak weg 4 cent per week. Iets meer dan 2 euro per jaar :-) Niet gek toch.
In de zomer trof ik deze zeepjes zelfs ook nog voor 50% korting aan. Helemaal blij natuurlijk. Met mijn voorraad kan ik zeker nog wel een jaartje vooruit :-)

4 opmerkingen:

Hartelijk dank voor je reactie.