woensdag 25 augustus 2010

Zegeltjes sparen voor een midweek Center Parcs

Nu moet je voor het sparen bij AH wel 50 zegels bij elkaar sparen om een voucher te krijgen voor Center Parcs. Al komt er nog wel wat aan kosten bij (31 euro). Dat is in korte tijd wel veel boodschappen doen bij AH als je bij iedere 15 euro 1 zegel wil krijgen. De eerste twee weken ging het redelijk goed omdat bij o.a. kattenvoer het 3 halen en 2 betalen was en ik daar nooit genoeg van heb met al dat dierenspul hier. Ik koop er alleen maar bonusartikelen, 35% artikelen en wat ik echt dringend nodig heb. Al tellend kom ik dan bij de kassa aan afgerond op 15 of een veelvoud daarvan, maar niet met onzinproducten die ik niet nodig heb. Met veel moeite is het iedere week 15 euro of een veelvoud daarvan boodschappen doen. Het is dus spannend of we dat gaan halen.
Ik spaar deze zegels overigens voor mijn dochter als dank voor al haar huishoudelijke werkzaamheden hier in huis in de tijd dat ze nog geen werk had.

Update: Ik heb gehoord dat deze spaarpuntenactie niet overal geldt, maar alleen in de regio van Eindhoven.

3 opmerkingen:

 1. Jammer dat ik niet bij AH winkel, anders zou ik voor je sparen. Leuke website. Het zet me in ieder geval aan het denken. Nu nog uitvoeren.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom er ook bijna niet.
  Heb sinds kort een bonuskaart die ik voorheen principieel heb geweigerd.

  Ontdekte pas dat ze er goedkope verpakte kaas hebben. daar het schaven van een stuk moeizaam gaat met mijn handen voor mij een voordeel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Astrid: Toch dank je wel :-) We zijn er bijna... vraag niet hoe...

  @ Anoniem: Eerlijk gezegd kan ik de winkel momenteel niet meer zien. Constant bedragen optellen om te kijken of je aan het bedrag bent. Als de actie voorbij is, zien ze me daar voorlopig niet meer :-)
  De bonuskaart kan gebruikt worden als een soort Big Brother. Of ze dat al doen? Geen idee. Het levert voordeel op zo'n bonuskaart dus gewoon doen.
  Als die kaas in de reclame is, dan kopen ;-) Lijkt me wel moeilijk om te schaven met pijnlijke handen. Zonder pijnlijke handen is het ook al een hele kunst om er heelhuids vanaf te komen...

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.