dinsdag 24 augustus 2010
Puntpaprika
Normaal kosten 2 puntpaprika′s tussen de 1,50 en 2 euro. Op de markt kocht ik 2 zakken puntpaprika′s van ieder 1 euro per plastic zak. Dat zou dan ongeveer 16 euro zijn geweest in de supermarkt! De paprika′s waren krom en de punten vertoonden lelijke plekjes. Thuisgekomen heb ik die meteen allemaal verwerkt, licht gewokt en in handzame bakjes in de diepvries gelegd. Ik had 4 bakjes vol, genoeg voor 8 maaltijden voor 2 personen. Ik had dus 300% meer puntpaprika′s. Uitgespaard: 14 euro!
Onderwerpen:
Voedsel
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Het loont altijd om kritisch om je heen te kijken.
BeantwoordenVerwijderenLeuk je nieuwe blog Marianne.
BeantwoordenVerwijderenNuttige tips zijn altijd handig.
Ik hoop dat ook anderen wat aan mijn tips hebben, Nieuwe tips zijn voor mij ook altijd welkom!
BeantwoordenVerwijderen