woensdag 2 januari 2013

Gratis weekplanning

Eigenlijk kon ik niet echt een agenda naar mijn smaak vinden om mijn weekplanning aan te geven en dat onderverdeeld is in wat handige categorieën. Ik mis gewoon een agenda waar de dagen zaterdag en zondag evenveel ruimte hebben als de overige dagen. Daar plan ik juist altijd het meeste. Er zijn natuurlijk wel agenda's per dag ingedeeld, maar ik wil de week ook overzichtelijke zien op één pagina. Wat speurwerk voor gratis aangeboden agenda's op internet leverde ook niet op wat ik zocht. Tja wat doe je dan als vormgeefster? Zelf maken natuurlijk ;-) Zo gezegd, zo gedaan. In mijn kerstvakantie heb ik dus een A4 blad ontworpen met alle dagen van de week erop met evenveel ruimte voor alle dagen en nog een vlak voor extra gegevens. Op de achterkant heb ik ruimte voor ideetjes en wat vooral niet te vergeten met nog ruimte voor een weekmenu te plannen en de boodschappen.
De bedoeling is om het nog verder uit te breiden met andere handige weetjes en categorieën.

Gratis Weekplanning op A4 formaat (Klik vervolgens op de jpeg afbeeldingen, klik op rechtermuisknop en sla deze op.)

4 opmerkingen:

 1. Slim! en ik ken het probleem van de juiste agenda...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marianne,

  Dat ziet er lekker simpel maar overzichtelijk uit.

  Zelf heb ik nu voor het tweede jaar de Home Planner van Gezinnig.nl en die bevalt heel goed. Ook A4 formaat maar dan landscape en de dagen in kolommen (alle dagen even groot want ook ik heb volle weekenden en snap ook nooit waarom die dagen minder ruimte hebben.
  Onderaan de pagina is ruimte voor menuplanning, afvinklijstje huishoudklussen, memo, klusjes en boodschappen. Verder staan alle feestdagen en schoolvakenties erop plus krijg je voorin een boodschappenlijst, planningstips en EHBO tips.
  Voor 12,95 ben ik heeeeeel tevreden:
  http://www.gezinnig.nl/?page=product_homeplanner_2013&wg=4&pid=&id=102&rpid=1&reqwgid=
  p.s. ik werk niet voor ze hoor, dit is geen verkapte advertentie ofzo:-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.