vrijdag 20 juli 2012

Plan vandaag gewijzigd

Nou heb ik wel een lijstje wat ik iedere dag ongeveer wil doen, maar alles kan verwisseld worden met andere dagen. Dus iedere dag na het opstaan, eten en aankleden, bedenk ik wat te gaan doen. Thuisblijven of er eventjes uit, welke klusjes aanpakken enz.
Vanmorgen dacht ik laat ik maar vast naar de natuurwinkel te gaan. Meestal is dat die in Veldhoven. Dan ga ik vaak nog even daarna langs de kringloop en als ik zin heb en nog niet moe ben ook naar het Tuincentrum in Veldhoven. Er zijn tenslotte nu leuke koopjes in de uitverkoop.
Maar daar ik dan eerst langs het afgebrande stadhuis Waalre moet rijden met al het ramptoerisme nu, heb ik vandaag maar gekozen voor de natuurwinkel in Eindhoven. Misschien ook maar goed ook, want wat lees ik nu in de krant? Het Tuincentrum in Veldhoven  (wat tegen Waalre Noord ligt) is vorige week zaterdag ook al afgebrand! Hmmm mijn favoriete Tuincentrum nog wel... was er 2 weken geleden nog .

N.B.: Ik trof in de natuurwinkel Eindhoven vandaag wel nog Aleppo zeep voor 3,95 per stuk aan i.p.v. 6,95 en en heb daarvan meteen wat meer ingeslagen (zie blogje van 2 dagen geleden).

4 opmerkingen:

 1. Goh, het lijkt op brandstichting. Fijn dat je nog zeep vond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ben ik niet tegengekomen?
   Het begon boven de kassa's. Raar, ik was er een dag van te voren nog en dacht toen nog aan brand toen ik tussen al die bbq's liep (achter de kassa's). Ik liep toen ook snel naar de buitenafdeling. En dan lees ik dit.

   Verwijderen
 2. Wat erg zeg! Brand lijkt me verschrikkelijk, zo ongrijpbaar. Wel fijn dat je er niet voor niets heen bent gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is boffen,die zeep.Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.