zaterdag 7 mei 2011

Twee dagen zonder weblog

Poeh poeh dat was wel even een vreemd gevoel om zo maar twee dagen over te slaan zonder een berichtje te schrijven. Tja ik wist op dat moment echt niks, werkelijk niks. Dat heeft denk ik iedereen wel eens. Hoewel niks? Nu achteraf als ik onderstaande na lees, was er toch genoeg :-)

Bovendien ben ik heel hard bezig geweest met van alles en nog wat in mijn vrije week. Door het opruimen van mijn bijkeukenkast deze week, weer zoveel tegengekomen. Spulletjes met emotionele waarde bijvoorbeeld. Leuk om foto's van te maken met zo'n nostalgische uitstraling.
Een uitdaging om de bloeiende seringenstruik in mijn tuin te fotograferen en dan balen dat het toestel zo beperkt is. Een paar jaar geleden nog erg duur en voor die prijs kun je nu zelfs een spiegelreflex kopen. Maar ik koop geen andere, Zolang deze het nog doet tenminste nog niet. Al vind ik microfotografie wel het allerleukste en dat kan deze helaas niet.

Ik zwierf deze week ook over het internet en belandde ineens weer bij tekenen en schilderen via een weblog en YouTube; een hobby die een beetje in de ijskast is gezet. Mijn bloed begon weer te kriebelen en eigenlijk wil ik het weer opnemen, maar waar haal ik toch overal de tijd vandaag.

Zo heb ik ook nog een natuurwebsite, waarbij ik kon meeliften met een ander en zodoende ik al die info er gratis op kon zetten. Dat lag een beetje stil en de url (is niet echt de naam van het natuurgebied) wordt verkocht, dus moest ik heel snel alles gaan kopiëren. Wat nu? Zelf een domein aanvragen en website meer opnieuw maken? Past niet echt bij mijn consuminderbeleid, dus moet ik het maar in een gratis weblogvorm gaan gieten. Maar ook dat kost heel veel tijd, want foto's ontbreken nu en daarvoor moet ik daar veel gaan wandelen. Dus binnenkort een nieuw informatief weblog erbij ...

Ook een textiele vorm van boekomslagen bekoorden me en waar ik mee aan de slag ging met een proefje, daardoor lag mijn gehaakte gordijntje weer stil.
Vakantie is leuk, maar ik begin dan weer met zoveel nieuwe dingen ... Herkenbaar?

Gisteren nog een paar leuke aankopen bij AH gedaan van paasartikelen voor 50%. Nee ik heb het niet over chocolade eieren. Hoewel 1 zakje ... ;-) Stond ook zo leuk op mijn etagere. Ik heb een leuke vierkante rode, trommel met kippen erop gekocht, voor 1 euro 80 en ook een leuk roze bord in de vorm van een bloem ook voor die prijs. Die trommel gebruik ik denk ik bijna zeker te weten voor mijn handwerk en naairommeltjes. Staat zo gezellig zo'n trommel.

Nu ik ga weer lekker verder rommelen, overal en nergens, in huis en in de tuin. Wat precies? Nog geen idee, daar waar ik zin in heb en wat mijn neus aanwijst.

4 opmerkingen:

 1. Bij regenachtige zomerdagen heb jij genoeg leuke bezigheden. Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om zoveel hobby's te hebben. Je verveeld je nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik sla ook wel eens een dagje over, dan weet ik echt niets of heb ik gewoon geen tijd. Kan ook gebeuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig zo'n dagelijkse beslommeringen blogje! Ik heb ook nog wat paasartikelen gekocht: twee paashazen halen, en maar 1 betalen!

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.