maandag 30 januari 2017

Mooie buit bij kringloop

Vorige week brachten we een bezoekje bij de kringloop en ik zag een bak vol plastic zakken vol met garen/wol liggen. Ik meteen erop af. Meeste zakken waren garens van de Zeeman en waren per zak 3 euro. En dat voor 4 Ć  5 bollen die onder de euro nieuw per stuk zijn en een paar opgerold (dus gebruikt en uitgetrokken). 
Mwah... niet echt een koopje, te meer omdat ik ooit in de zomeruitverkoop ze kocht bij Zeeman zelf voor 25 cent per bol ;-). Maar fleurig staat het wel al die kleurtjes per kleur in zo'n bak. 

Twee zomers geleden kocht ik bij deze kringloop 2 vuilniszakken vol wol voor 5 euro per vuilniszak. Ik moet er wel bij zeggen dat alles, werkelijk alles door elkaar zat en ik een dag nodig had alles te ontwarren. Maar toen had ik dan ook wat zeg! Dat was genieten!

Een zak bij de kringloop vorige week trok wel erg mijn aandacht met 12 katoenen bollen voor 3 euro de complete zak. Een hoop gele kleuren (heel licht, midden en donker geel), eentje groen, een paar van ongebleekte katoen en 2 witte bolletjes. Ja, dat is een leuk prijsje voor 12 bollen, 30 cent per stuk. Bij een paar stond de nieuwprijs er nog op van 4 gulden en 5 euro per stuk. 

Lekker gevoel geeft dat altijd toch een koopje en ik was weer heel blij :-)

3 opmerkingen:

 1. Fijn toch dergelijke koopjes, ik heb ze ook meestal van de rommelmarkt. Ik brei altijd van uit het midden dan is het garen mooi schoon. De buitenkant is wel eens wat smoezelig dat gebruik ik meestal voor eigen gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is idd waar dat de buitenkant wat smoezeliger is. Ik zal eraan denken als ik ermee ga haken van binnenuit te beginnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LUXURY TOURS TO EGYPT
  Everyone deserves to be spoiled every once in a while and be treated like royalty. Choose the type of trip that fits your needs, and we will make sure you have it in a luxurious way.

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.