vrijdag 14 augustus 2015

En weg ermee!

Zo, dat ging even snel met dochter erbij de laatste dagen. Ik kon haar amper bijhouden, zo snel zij dat deed. Het is daarom heel goed al te zien dat er wat gedaan is in huis. Zij weer de grote lijnen en ik de details.

Inmiddels heb ik de spullen die weg kunnen in plastic zakken gedaan en alvast in de auto gezet. Nu is die hoek in de gang tenminste weer heerlijk leeg.
Morgen ga ik toch boodschappen doen en ben ik ook bij de kringloop in de buurt om ze af te kunnen geven. Maar liefst 61 producten, waarvan 52 boeken zijn. Dat zijn toch mooi zo'n 2 boekenplanken. Al staan mijn boekenkasten helemaal vol. Sommige zelfs 2 rijen dik. Voldoende leesvoer nog in voorraad. Maar eenmaal gelezen, moeten ze maar weg. Althans het overgrote deel. en dan heb ik het alleen over leesboeken...
Niet alleen 2 plastic zakken vol wat de deur uit kan, ook heb ik diverse dozen oud papier inmiddels.

Het zijn natuurlijk altijd net de ruimtes die knots vol staan waar ze net bij moeten met het aansluiten van buizen voor een nieuwe cv ketel, geiser en radiatoren. Daar zijn we dan ook bezig met allerlei andere plannen in ons hoofd. Er volgt hierna nog een complete interne verhuizing. Wat in die kamer staat, gaat naar een andere enz. Maar dat is onderhand de 3e ronde. Nu eerst zorgen dat er genoeg plaats is.

Zo nog even een uurtje sorteren en opruimen... ik ben er weer vandoor...

2 opmerkingen:

  1. Soms heb je dat net even nodig. Fijn dat het de goede kant op gaat. Fijne avond.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo maak je andere mensenblij met jouw spullen.

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.