zondag 2 augustus 2015

Stand na een jaar van 365 spullen wegdoen

Het blijft moeilijk dat inloggen steeds, erg irritant. Na tig keer pakt de inlog eindelijk. Maar de aanhouder wint en ik kan eindelijk weer bloggen. Niet dat ik nu ik vakantie heb veel tijd heb, maar juist erg druk, toch wil ik als ontspanning zeg maar toch weer het bloggen opnemen wat ik al eerder had aangegeven. Eind deze maand moet mijn huis opgeruimd zijn voor een nieuwe cv ketel dus veel ruimte maken ook op zolder. Druk, druk, druk.

Afgelopen maanden is er weinig van terecht gekomen wegens persoonlijke omstandigheden, Daar er de laatste tijd heel wat is gebeurd aan veranderingen, kan ik eindelijk een deur achter me dichttrekken en weer andere deuren openen. Dat geeft weer wat rust :-) Al heb ik de eerste maand niet echt veel rust, zie bovenstaande :-)

Het is nu 1 augustus geweest en vanaf vorig jaar heb ik gestreefd om vanaf 1 augustus 2014, 365 producten uit mijn huis te verwijderen. Helaas is dat mislukt en ben ik tot 162 gekomen. Ik ga natuurlijk niet om het streefgetal te halen als een gek en vol twijfels spullen wegdoen en straks spijt hebben. Nee, zo zit ik niet in elkaar. Bij twijfel hou ik het tot ik er 100% zeker van ben en anders niet, streven of niet :-)
Niet alles is daarvan nog uit huis, maar staat wel klaar in de auto om weg te brengen naar de kringloop volgende week. Maar eenmaal in een doos of tas, is het voor mij ook weg en haal ik er ook nooit meer wat uit :-) Van een paar kledingstukken heb ik overigens eenmalige poetsdoekjes gemaakt (ongelukjes dieren) en die zijn ook zo goed als op en weg.

Nu ik komende maand veel moet doen voor het 'oog' en er daarna nog een betere tweede opruimronde daarna volgt, ga ik mijn project wel voortzetten. Hopelijk ga ik het komend jaar wel halen. Dus vanaf 1 augustus ga ik weer starten! Op naar de volgende 365 spullen uit huis komend jaar!

10 opmerkingen:

 1. Succes!!! Ik volg het graag..
  groet,Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel fijn dat je er weer bent. Opruimen, je blijft er altijd mee bezig naar mijn idee en sommige dingen gebruik je ook niet dagelijks, lijken dan weg te kunnen maar voor je het weet heb je het toch weer nodig. Soms is dat lastig. Ik hou niet van lenen bij de buren. Fijne dag en succes bij het opruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En fijn dat jij ook reageert weer :-)
   Dat is ook de reden dat ik bij twijfel iets niet weg doe. Ik leen ook nooit ;-) Vandaag al een begin gemaakt in de hiitte...

   Verwijderen
 3. Gezellig dat je er weer bent, Marianne! En dat opruimen is lekker om te doen. Ik wilde ook elke dag iets wegdoen, maar hier gaat er ineens een heleboel weg en dan weer weken niets.
  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb wel steeds gelezen bij anderen hoor ;-) Echt weg was ik niet, maar bloggen was net iets te veel van het goede.
   Ja, hier dus net zo, ineens heel veel en dan weer dagen niks, daarom weer gewoon opnieuw beginnen met flexibele regels :-)

   Verwijderen
 4. Leuk,dat je weer gaat bloggen. Ik had je gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben er weer :-) Zowel de omstandigheden en dat inloggen wat maar niet lukte. Ze willen bij Google per se dat je alles aan elkaar koppelt en dat wil ik juist niet. Daarom steeds dat gedonder met inloggen.

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Dank je. Ik zit nog een beetje tussen de gesloten deur en deuren die zich gaan openen. Op de overloop dus :-)

   Verwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.