donderdag 6 augustus 2015

Achterstand planning

Woensdagochtend vroeg tandartsafspraak gehad. Ik dacht dan heb ik nog de hele dag om van alles te doen. Ai, kink in de kabel. Niet een kant verdoofd van mijn mond, maar de andere kant ook, vieze smaakjes, gipsresten van happen over mijn gezicht, tang uitgeschoten tegen gehemelte. Ik wilde daarna nog even naar de winkel gaan omdat ik toch in die richting zat, maar ik ben toch maar meteen naar huis gereden om even bij te komen, vieze smaak proberen weg te krijgen en mijn gezicht te wassen!  Vandaag maar geen boodschappen doen.
Toen sloeg de slaap toe, want ik had geen oog dicht gedaan 's nachts. Op die momenten denk ik altijd dat ik me zal verslapen en op de een of andere manier blijf ik dan wakker. Tegen de ochtend komt dan de slaap en dan kan het niet meer. Om 12 uur middags lag ik dus gammel en duizelig in mijn bed. Met het gevoel dat mijn gezicht een halve meter vooruit stak en lippen die nog verdoofd waren. Daar gingen al mijn goede bedoelingen met flink aanpakken vandaag. Ik heb de mooie zonnige middag slapend doorgebracht. Daarna was ik de duizeligheid kwijt en begon ik weer langzaam mezelf te worden. Ik heb het laatste jaar al vele tandartsbezoeken gehad en de nawerking van de verdoving verloopt steeds erg raar in mijn hoofd. Als de verdoving is uitgewerkt, blijf ik nog een poos een raar gevoel in mijn hoofd houden en duizelig, heel raar. Pas 's avonds kreeg ik weer eetlust en kreeg ook weer mijn smaak terug.

Dus dag dagje opruimen... Mijn dochter bood al meteen aan dat de ze mee zou helpen mijn achterstand weg te werken van deze afgelopen 2 dagen om het huis op het eind van de maand opgeruimd te hebben (grote klus cv ketel vervangen + radiatoren) . Wel lief.

Ik ben van de lijstjes en planningen dus planning woensdagavond weer wat aangepast, moed verzamelen, verstand op nul, energie op peil en hupsakidee aan de slag weer  ;-)

4 opmerkingen:

 1. Heb je het hierover al met tandarts gehad? Er bestaan meerdere soorten verdovingen. Mijn zus heeft er ook zoveel last van en nu krijgt ze iets anders ingespoten en gaat het beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal het de volgende keer eens vragen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoorde oom eens van mijn tandarts dat hoe actiever je bent hoe eerder de verdoving ook weer uit je lijf is. Wellicht geldt dit dan ook voor andere bijverschijnselen?

   Verwijderen
  2. Het enige waar ik daarna aan denk is liggen en het weg slapen :-) Ik ben dan tot niks in staat.

   Verwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.