woensdag 21 september 2011

Van web-streepje-log naar blogspot

Ik had al eens aangegeven dat ik behalve dit consuminderblog, wat direct en indirect over consuminderen gaat (gezondheid, voedsel, kosten, koopjes, besparingen, milieu enz. enz.) ook nog twee andere weblogs heb. Het kan ook 'had' zijn, want tot nu toe heb ik ze nog niet terug. Ruim drie weken geleden zou web-log.nl naar weblog.nl gaan en dat zou 2 dagen in beslag nemen (de link is dan zonder het streepje). Het zijn er echter wat meer geworden en nog steeds is het niet goed. Wat je ziet, wil je eigenlijk niet zien. Vandaar dat ik ook hier bij blogspot verder ga met het andere log. Dat log gaat grotendeels over creatieve kanten, maar ook over nog veel meer onderwerpen die mij interesseren. Ik wilde graag alles bijelkaar houden van het consuminderen, vandaar dat dit blog ook vorig jaar is ontstaan. Soms is de keuze moeilijk waar ik iets zal zetten, hier of daar en loopt het een beetje in elkaar over.
Maar in ieder geval, dit is de url van het andere blog: http://www.e-marianne.blogspot.com/. Bewust is de vormgeving hetzelfde aangehouden als deze als herkenning, al wil ik nog wel de header (kop bovenaan) een fraaier uiterlijk geven, de achterkant en de zijkolom. Zeker als vormgeefster zijnde, is dat natuurlijk wel een blamage voor me dat ik dat niet eens heb vormgegeven ... Toch hoor ik dat wel vaker. Zoals ICT-bedrijven die allerlei vernunftige techniekjes hebben voor hun ontworpen sites, hebben zelf een simpele oubollige site.
Dus als ik hier even niets vermeld, staat er misschien wel wat op mijn andere blog of andersom.

4 opmerkingen:

 1. Ja, dat is wel een sof geworden he, dat web-log!!

  Ik zie dat er erg veel mensen overgestapt zijn.
  Als het nog even duurt, zijn ze aan blogspot gewend en willen ze niet eens meer terug!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind blogspot eerlijk gezegd ook fijner. Alleen ben ik nog niet zo gewend met de nieuwere instelling omdat ik steeds weer overschakel naar de oudere versie.

  Groeten,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoor van meer mensen dat het bij web-log wel heel erg lang duurt allemaal. Ik ben al heel lang erg blij met Blogger, ook al zijn daar ook wel eens problemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is nog steeds niet in orde en ik ben blij ook met dat blog overgestapt te zijn naar hier. Het enige is dat ik nu wat wil schrijven daar, maar er gewoonweg bijna niet aan toekom om aan hobbydingetjes te prutsen. Dus maar over andere onderwerpen gaan schrijven dan maar vinnenkort wat niets met (direct of indirect) consuminderen te maken heeft :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.