maandag 15 april 2013

Muizen met en zonder 'staart'

Mijn muis heeft het begeven. Gelukkig niet een echte, maar de muis van mijn pc. De linker bovenhelft wil echt niet meer en heeft het opgegeven. Een kleinere versie van de laptop haalt net niet het werkgebied van mijn bureau en het is dus even improviseren hiermee tot ik weer eens bij een winkel kom die ze verkopen. Uiteraard wordt dat eentje met een lange staart en niet eentje zonder. Er is al genoeg wat draadloos is tegenwoordig (elektrosmog) en als het enigszins kan, ga ik weer terug naar draadjes. Een jaar geleden heeft de bijgeleverde draadloze bij de pc het al begeven met batterijen en ook andere batterijen gaven daarin geen levensteken meer. Mooi, nu kon ik weer terug naar die met staart van een oude afgeschreven pc. Ik vind het namelijk ook vervelend de batterijen steeds op te moeten laden van muis en toetsenbord. Alleen nu heeft mijn reservemuis het dus ook na jaren begeven al heb ik die nu toch nog mooi echt 'op' kunnen gebruiken.
Binnenkort dus eventjes op muizenjacht, de goedkoopste uiteraard... met staart!

3 opmerkingen:

 1. Herkenbaar! Ik zit nu ook weer met een "staart"muis. De batterijen lopen best snel leeg. Ik ga een zoeken naar een andere oplossing.
  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Daar heb ik ze niet gezien. Wel allerlei andere pc onderdelen, maar geen muizen. Voor 10 euro heb je gelukkig al een nieuwe...

   Verwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.