woensdag 13 februari 2013

Commercieel feestje

Morgen is het Valentijnsdag. Dat kan me ook bijna bijna niet ontgaan, te zien aan alle reclame en 'pruldingetjes' die dan te koop worden aangeboden. Blijkbaar vindt het toch goed afzet, want ieder jaar komt er nog meer spul op de markt. Helaas hebben ze aan mij totaal niks als klant, want ik koop amper wat voor Valentijnsdag. Hooguit in de 'sale' en dan nog alleen maar als als het bruikbaar is. Zoals ik ooit een leuke hartjesplaid van fleece voor heel erg weinig heb gekocht voor de poesjes. Maar dan heb je het wel zo ongeveer gehad. Valentijnsdag zou helaas niet overleven met mij als klant ;-)

3 opmerkingen:

  1. Ik zeg altijd dat ik er niks mee heb, maar als ik een cadeautje krijg ben ik er toch wel blij mee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb met de (kleine) meiden cupcakes gebakken en versierd met roze fondant, de enige kleur die ik in huis heb (een keertje gekocht in de aanbieding). Het was crocusvakantie en ik zou tóch een middag met ze gaan bakken, dan maar op Valentijn.

    Van mijn man kreeg ik lekkere badschuim, in de aanbieding gekocht. Ik ben dol op badschuim, maar te zunig om geld uit te geven aan echt lekkere/aparte; meestal heb ik 'functionele'.

    Siebrie

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.