zaterdag 28 april 2012

Actie en bonus en toch duurder

Vandaag ben ik naar het Tuincentrum geweest en de prijzen zaten me dus nog vers in mijn hoofd. Ik moest net even naar AH toe en daar zag ik een mooie aanbieding van planten, in de bonus en alleen vandaag een tray met vier verkleurde en verdroogde plantjes met uitgebloeide bloemen voor maar 2 euro. Dan denk je natuurlijk als je zelf niet zaait, wauw is me dat even een koopje. Nee hoor, in het Tuincentrum heb je ook trays met mooie verse planten in bloei die iedere dag water krijgen en waarvan de normale prijs goedkoper is dan die superkoop in de bonus. Het blijft dus altijd goed uitkijken, want je wordt genept waar je bij staat met zo'n dagkoopje!

Zo houd ik ieder jaar altijd geraniums over en die overwinteren mooi boven. Pas als ik ze vergeet zo heel af en toe water te geven is het natuurlijk wel einde verhaal en koop ik maar weer nieuwe. Zo had ik ook ooit bij AH geraniums gekocht en nadat ze waren uitgebloeid hebben ze 3 jaar niet meer gebloeid. Wel mooie planten gebleven, maar bloeien ho maar. Daarom alleen al geef mij toch maar een Tuincentrum. Daarvan komt ieder jaar weer mooi bloei in de planten terug.

2 opmerkingen:

  1. ja eigenlijk logisch he, de supermarkt wil overal van mee profiteren, maar is tenslotte geen tuincentrum. Dus de aandacht in het centrum is vele malen beter.

    maar de consument is geneigd om tegenwoordig weinig moeite te doen, dus als ze bij boodschappen doen, ook nog tuinplantjes mee kunnen nemen... Doen we dat toch.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook met violen heb ik dat soort prijsverschillen gehad.Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.