donderdag 26 april 2012

Goedkoper tanken

Ik ben al jaren trouwe klant bij het benzinestation bij mij in het dorp. Het zal er ook wel wat mee te maken hebben dat het net in de route zit tussen mijn huis en werk. Maar momenteel is het toch echt de moeite waard verder te kijken dan mijn neus lang is en zelfs een beetje om te rijden voor een benzinestation met lagere prijzen. Echt omrijden is het niet eens omdat ik daar in de buurt mijn wekelijkse boodschappen doe. Het is daar 10 cent per liter goedkoper. Dat scheelt op een tank van mijn klein autootje toch al wel weer snel 2,50 euro.
Een handige site daarvoor is deze url: http://www.brandstof-zoeker.nl/.

3 opmerkingen:

  1. Ja, anders ben je een dief van je eigen portemonaie. Wij rijden niet erg veel maar als we in de buurt van de grote stad komen scheelt het echt teveel met de dorpstank. Soms tanken we ook minder en hopen dat de prijs weer gaat zakken voor we weer moeten tanken. Dat kan soms ook nog weleens wat opleveren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo, dat scheelt! Ik kijk eens in de zoveel tijd ook altijd even en wij hebben ook vrij in de buurt eentje zitten die echt flink goedkoper is. En als je het dan combineert met boodschappen, betaal je helemaal niet voor het omrijden. (want dat is het dan niet)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij rijden in een oude diesel. En kijken regelmatig naar een paar liter goedkope slaolie. Het is voedsel,dat bezwaart me. Maar wel een stuk voordeliger. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.