vrijdag 19 juli 2013

Plan Z van veel Zon

Zo mijn eerste vakantiedagje zit er bijna op. Mijn plan om te verven heb ik maar even uitgesteld met deze hitte. Ik heb nog genoeg plannen, voor zowel mooi als slecht weer en tot hittegolven toe, dus vervelen doe ik me echt niet :-)

Vanmorgen vroeg al wel mijn weekendboodschappen gedaan en daarna naar een erg rustige kringloop gereden. Weer leuk geslaagd met diverse boeken en tijdschriften. Dit keer over handwerken (machinale breiboeken en borduren) en de tuin. Ik kom nu regelmatig de boeken tegen die ik vroeger heel graag wilde hebben, maar ze te duur vond om te kopen. Ik herken ze meteen en dan maakt er iets in me een gelukssprongetje om ze alsnog te kunnen bemachtigen voor de zeer aangename prijs van rond een euro :-) Dat zijn natuurlijk wel hele leuke prijsjes!

Mijn tas was aan vervanging toe en ik was al een poosje op zoek naar een tas met heel veel ritsjes en in het zwart. En ja hoor, missie geslaagd en ik blij :-) volgens mij was deze zelfs nog spiksplinternieuw ook :-) Er hangen daar zelfs veel nieuwe tassen die een tassenwinkel daar aflevert.

Ik zag ook nog een ronde aardewerken bloempot voor een derde dan in een tuincentrum, dus die mocht ook mee naar huis. En daar ik gisteren rotstuinplantjes had gekocht, heb ik me daar prima mee vermaakt om daarvan een mooi geheel te maken.

Met nog wat gerommel zo hier en daar in de tuin op zeer laag tempo was de eerste vakantiedag heerlijk ontspannend in ieder geval. Nu ga ik me even overgeven aan films op tv waarvan de pauzes benut worden met kleine opruimklusjes.

Wat heb ik geboft met zo'n weer en dan vakantie!


2 opmerkingen:

Hartelijk dank voor je reactie.