maandag 3 september 2012

Hebbes, eindelijk!

Ja, eindelijk heb ik dan toch ook afgelopen donderdag een kledingstuk bij de kringloop kunnen bemachtigen in mijn maat (46)! Een warme tuniek met waterval kraag in roosjesmotief op middengrijze achtergrond. Prima geschikt ook voor mijn werk op een donkergrijze stretchbroek, model spijkerbroek. Voelt lekker zacht aan.

Jaren geleden kon ik vaak goed slagen met maat 38/40, zelfs nog 42, maar naarmate de maat hoger werd en ik meer kilo's in omvang te vervoeren kreeg, was het afgelopen. Toch kijk ik altijd wel als ik er toch ben. Voelt nu goed aan. Was tevens het merk waar ik vaker in een Outlet (Promiss) iets van koop en zou deze ook zeker hebben gekocht als die daar had gehangen, dus kan niet beter! Een gelukje op een grijze donderdagmiddag :-)

5 opmerkingen:

 1. Ik heb ook ongeveer 46 en koop al jaren bij de kringloop, zeker 75% van mijn gardarobe bestaat uit 2edhands, ook schoenen maat 41 kan ik regelmatig kopen.
  Het is wel zo dat je echt vaak ik de winkels moet kijken om iets goed te vinden. Vorige week een mooie lichte broek van Gerry Weber voor 6,00.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vreemd eigenlijk. Want ook mensen met jouw maat doen toch wel eens nog goede kleding weg?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne vondst! Zo'n waterval vind ik altijd erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wellicht zit er ook bij jou in de buurt een miss etam outlet. Hier kan ik beter en goedkoper kopen dan bij ons in de kringloop. Hebben hier ook grote maten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Idd ga ik daar ook altijd mijn kleding halen :-) Vooral Promiss is goede kwaliteit wat ze daar verkopen. Maar bij M&S slaag ik ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.