woensdag 23 april 2014

Naaipatronen

En weer zo'n leuk koopje tegengekomen in de kringloop! Naaipatronen van de Burda en Neue Mode voor grote maten. Sommige nog niet uitgeknipt en andere op de grootste maat van die serie. Maar liefst 7 stuks koos ik uit een grote stapel. Sommige gedateerd, maar toch nog erg leuk zonder die schoudervullingen :-) Bloezen, topjes, lange broeken en tunieken in maat 46/48.
Vroeger vond ik het nooit erg om gebogen over de grond of tafel de patronen uit te raderen en later over te trekken. Maar tegenwoordig doe ik dat helemaal niet graag meer. Ten eerste moet ik het buiten doen met goed daglicht en ten tweede voel ik na die teken- en knippartij mijn rug aardig. Daarom ben ik erg blij met deze patroonbladen die alleen maar uitgeknipt hoeven te worden :-) En lekker heel goedkoop :-) 5% van de nieuw koopwaarde.

2 opmerkingen:

  1. Dat is een leuke vondst!
    Ik trek patronen over en doe dat gewoon op tafel met een tafelzeil eronder zodat de viltstift niet op tafel doordrukt. Echt raderen met zo'n wieltje doe ik nooit. Van het hele naaiproces is het patroon uittekenen niet echt mijn favoriete bezigheid. Die kant-en-klaar patronen zijn wat dat betreft wel ideaal natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.