zaterdag 19 mei 2012

Aversie kringlopen?

Belt mijn dochter vandaag op of ik soms al weg ben om boodschappen te doen, want ze wil graag mee. Ik zeg haar wel dat ik nog een kleine route in de planning heb langs het tuincentrum en 2 kringlopen  Geen probleem ze gaat wel mee, ondanks ik weet dat ze kringlopen al jaren niet meer leuk vindt en er zich daar niet meer thuis voelt in tegenstelling met vroeger. En wie komt er met spullen van de kringloop vandaag thuis? Juist, ja mijn dochter :-) Ik niks.

Een pracht van een degelijke grote, zware, zwarte platte koekenpan, die zo uit een echt restaurant zou kunnen zijn gekomen. Goede degelijke bodem en van binnen geen 'eetbare' laag en mooi glad. Zag er goed uit en nauwelijks gebruikt leek wel. Zo een hadden ze willen kopen, maar bleek ontzettend duur te zijn. Ik was er zelfs een beetje jaloers op :-)
Ook nog een mandje met vaasjes die we onlangs in een tuincentrum zagen, maar vanwege de hoge prijs had ze die toch maar laten staan en die hier zo maar voor een fractie van dat bedrag te koop was. Zij helemaal gelukkig en dat terwijl ze niet eens van kringlopen meer houdt :-)

Ik had vandaag 4 aparte rode ijsslaplantjes uit het Tuincentrum gekocht voor mijn moestuin. Mijn score was vandaag erg laag, maar vond het wel erg leuk dat mijn dochter zo goed was geslaagd. Ach voor mij volgende keer weer beter :-)

8 opmerkingen:

 1. Ze komen er wel achter dat daar goed spul te koop is voor weinig. Alhoewel hier deze week een man achter de kassa stond die winkelprijzen rekende. We legden het weer terug. Een paar kwasten en houtlijm 20 euro dat was me echt wat te. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel erg veel! Het blijft goed uitkijken met alles. Vaak zijn hier de prijzen ook hoger dan van de Blokker en Action. Dus het moet wel heel speciaal zijn wil je zoiets dan kopen.

   Verwijderen
  2. Ik koop ook in kringloopwinkels, niet zozeer voor de goedkoop maar vooral vanwege het hergebruik!!

   Verwijderen
  3. Ook dat is een hele goede reden om daar te kopen.

   Marianne

   Verwijderen
 2. Misschien krijgt ze de smaak toch weer te pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo wordt iemand weer enthousiast. Groeten IZerina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben gisteren op een rommelmarkt geweest en daar voor 7 euro 2 grote glazen kerstballen, 6 tijdschriften, een bloembollenvaasje en 8 hele grote glazen kristallen voor aan een kroonluchter gescoord , het was een aardig stuk fietsen ,maar mede door het mooie weer ,toch weer de moeite waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eerst schaamde ik mij er voor, dat ik bij de kringloop kocht. Maar ik betrapte mezelf erop dat ik aan mijn collega uitgebreid zat te vertellen wat ik daar allemaal gekocht had. Pratende Pikachu knuffel, klein speelgoed voor de kids, videobanden met kinderfilmpjes, en een hoop kleren voor mezelf. Ik shop daar in eerste instantie vanwege de kans schatten te vinden, daarnaast de prijs, want zo ruim hebben we het niet, en idd ook vanwege het hergebruiken. Ik begin langzamerhand minder nieuw te kopen, laat mij maar tweedehands doen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.