maandag 26 mei 2014

Huistelefoon kwijt

Ik ben sinds een paar dagen mijn huistelefoon kwijt. Naar het nummer zelf bellen, heeft geen zin helaas, want de batterij is op. De telefoon stond op een klein laag tafeltje in een houder en geregeld wipt deze eruit als de kater achter de poes aanholt en de poes onder dat tafeltje kruipt. Ook de hond vind het dan leuk om met zijn buit triomfantelijk rond te lopen en zijn aanwinst te verstoppen. Nu weet ik al veel verstopplekjes van hem, maar ik heb de telefoon nog niet terug kunnen vinden.
Nu wordt deze telefoon niet meer veel gebruikt, maar het is wel gemakkelijk om zo bereikbaar te blijven voor anderen. Ik heb in nood nog mijn Samsung van het werk gelukkig.
Kortom dat wordt op zeer korte termijn de benedenverdieping ondersteboven keren op zoek naar de telefoon!

5 opmerkingen:

 1. Oh, dacht dat alleen wij dat hadden... al is het hier niet een huisdier maar vaak een kind wat m ergens heeft neergelegd. Record is 6 maanden voordat het weer tevoorschijn kwam. Voor die situaties heb ik een oud toestel van de kringloop, toestel met hoorn er aan vast...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon met je mobiel naar jezelf bellen dan vind je hem vast.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De batterij is leeg dus hoor je niks meer.

   Verwijderen
 3. Balen dat de batterijen leeg zijn. De simpelste oplossing zou anders inderdaad zijn jezelf te bellen. Succes met je zoektocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien kom je met de zoektocht wel meer tegen wat al heel lang verdwenen was. Dit als schrale troost... . Ik wens je veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.