donderdag 27 februari 2014

Glasvezelperikelen

Het zat eraan te komen en ik verwonder me er ook niet over, maar de internetaanbieder van ons dorp is failliet (Glashelder)! Zoveel klachten die ik steeds in het plaatselijke krantje De Schakel las en ook zelf ervoer. Om tureluurs van te worden! Glasvezel zou sneller moeten zijn, maar ik had het idee dat er flinke pieken op een dag internet helemaal niet bereikbaar was. Ook dat de tv ineens rond middernacht als je film nog zat te kijken ineens uitviel en het einde moest missen. Om deze frustratie niet meer te hebben, keek ik na een uur of half 11 nooit meer een beginnende film. Tevens dan ook geen telefoonbereik. Om dus stapel van te worden en ik niet alleen... Beloftes die niet nagekomen werden, te veel beloofd wat niet waar te maken was. Veel dorpsbewoners wilden gewoon weer terug naar de kabel omdat die veel betrouwbaarder was!

Nu is de gemeente in onderhandeling met twee nieuwe aanbieders en worden we overgeheveld naar de nog overgebleven aanbieder waar ik ook net zoveel klachten over lees. Zo lastig dat de gemeente bepaalt bij welke aanbieders je terecht kan met glasvezel en dat terwijl er zoveel goede zijn! Ik wacht dus maar weer af wat er voor ons beslist wordt, meer kan ik niet doen....

Gelukkig dat mijn boeken en e-reader niet afhankelijk zijn van internet :-) Ik verdiep me wel in een boek.
Ik heb de e-reader ook bewust niet aangesloten op WiFi. Hoe minder WiFi hoe beter tenslotte.

2 opmerkingen:

  1. Ach wat vervelend zeg. Hoop dat het goed wordt opgelost. Fijne avond.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo herkenbaar! Ik heb al anderhalf jaar een tv abo via glasvezel. Het heeft nog nooit gewerkt, maar moet wel elke week kijken of er niet weer geld afgeschreven is. Bellen, schrijven en mailen helpt niets. Ik heb het al 4x afgezegd, maar dat helpt ook al niets.
    Groetjes, Trees

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.