maandag 22 september 2014

Kleding voor 1 euro per stuk

Vorige week maandag was ik bij de kringloop hier in de buurt en zag dat er 3 grote bakken en 2 kledingrekken stonden met een actie dat de kleding slechts 1 euro was. De graaibakken waren erg moeilijk te overzien en lagen vol met vooral spijkerbroeken. Er viel moeilijk in te graaien eerlijk gezegd. Aan de rekken hingen zo waar ook wat grotere maten. Daar trof ik een mooie rode suedine doordraagjas aan in mijn maat plus nog een pied-de-poule ruitjes jasje. Tevens nog een leuke taupkleurige tuniek. Wat een bedrag he :-) Een supergrote suedine, beige rok met veel stof eraan nam ik ook maar mee voor dat bedrag.  
Ik voelde me net refashionista :-) Ken je haar blog? Geweldig vind ik dat blog! Ze koopt in een grote hal in Amerika allemaal supergrote kleding voor 1 euro per stuk en vermaakt dat tot een draagbaar model. Ze laat dan een foto zien van ervoor en erna. Niet alles vind ik nou echt even mooi, maar de gedachte erachter en dat maar voor 1 euro is echt geweldig!

Thuis alles weer netjes fris gewassen en zelfs mijn dochter vond het me goed staan! En dat van die rode jas kan niet beter uitkomen op dit moment!


6 opmerkingen:

 1. Kijk "zo komt Jan Splinter door de winter" :-)
  Hartstikke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O heerlijk zo'n vondst. Extra genieten voor zo'n prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, dat is echt mazzelen!
  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat s nog eens leuk kleren kopen!

  Ik kende het blog van refashionista niet, maar vind het wel erg leuk en heb me aangemeld voor de nieuwsbrief

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.