vrijdag 12 januari 2024

Van inloggen tot groente

Het is me wat iedere keer met inloggen. Het lukt hier niet goed, kan niet koppelen, wachtwoord doet het niet, foto's laden niet enz. Fotoalbum is weg. Hopelijk gaat het nu beter. Vooral inloggen was steeds het grote probleem. Deze roerige tijden zijn meer dan geschikt om te bezuinigen en consuminderen voor steeds duurder wordende energie en voedsel. Ik moet daarom maar dit weblog weer wat leven inblazen.

Ik heb al een paar keer geboft met een tas met groente en fruit van Lidl voor 3 euro. Je moet alleen met de kippen opstaan om er een te kunnen bemachtigen. Daar ik 's morgens vroeg niet graag in het donker, regen en kou daarheen ga, sla ik het nu maar even over tot het 's morgens vroeg om 8 uur weer licht is. Ook bij Ah zijn er soms netjes van 1 euro met fruit of groente. Dat moet vaak dezelfde dag of binnen een paar dagen verwerkt zijn. Ik krijg op dinsdag een groentekrat met biologische groente, biologische fruittas, aardappels en appels thuis bezorgd. Daar heb ik abonnementen op en wordt netjes thuisbezorgd door een lokale agrariƫr. Het lukt me nog steeds niet om alle groenten te verwerken. De minder lekkere blijven altijd te lang liggen. Als ik het eindelijk wil verwerken, kan het niet meer. Daar probeer ik dit jaar extra op te letten, desnoods verwerken en snel de diepvries in. Van oude gerimpelde appels of appels met al beginnende rotte vlekjes maak ik iedere keer appelmoes. Je proeft zo goed het verschil van zelfgemaakte appelmoes of gekochte. Het is echt heerlijk! Ook nog zonder suiker ook. Het is zo op!

Nou hopelijk is het probleem eindelijk verholpen met inloggen en zie je me snel weer!


2 opmerkingen:

  1. Ik hoop ook dat het probleem met inloggen is opgelost, ik kan mij voorstellen dat dat vervelend en vooral irritant is. Fijn om weer je inspiratie te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb al jaren een nieuwe laptop klaarstaan die ik nu toch maar eens in gebruik heb genomen en van alles heb gekoppeld. Alleen jammer dat al mijn afbeeldingen zijn verdwenen uit het fotoalbum dus moet ik even kijken hoe dat op te lossen.

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie.