zaterdag 23 maart 2024

Onder 50 euro tip

Van de week hebben we weer de belasting jaaropgave voor 2023 ingevuld. Dat doen we meestal in 2 keer. De eerste keer lopen we er snel door of we iets vreemds tegenkomen wat we uit moeten zoeken c.q. bellen. Het inloggen kost meestal de meeste tijd omdat er gemachtigd moet worden. Dat is een heel gedoe steeds als je geen mobiel hebt of ander dingen die ze van je vragen en ook niet hebt. Maar het is weer gelukt, zelfs de inlog is tot eind 2026 nu geldig. 

De tweede keer gaan we alle cijfertjes goed controleren en nalopen of het klopt. Als laatste moet er dan nog berekend worden hoeveel er dit keer betaald moet worden en kan het doorgestuurd worden. De WOZ waarde van het huis is belachelijk hoog geworden in 2 jaar (wel 1/3 hoger) en daar moet komend jaar toch echt iets mee gedaan worden, want dat klopt gewoon hier niet met zoveel onderhoud wat er gedaan moet worden. 

Ik herinnerde me de tip van vorig jaar nog als er 1 persoon 50 betaalt en de ander het overige dan vervalt de 50 euro omdat je beneden de 50 euro niet hoeft te betalen. Dat was zo! Ineens was het totale bedrag om te betalen 50 euro minder. Gelukkig dat ik me die tip nog herinnerde. 

We zijn er gelukkig weer voor een jaar vanaf! 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor je reactie.