Ik denk wel eens dat je gewoon moet eten wat de pot schaft, maar dan denk ik meteen aan vroeger wat ik zelf niet lustte en toch met kokhalzende tegenzin moest eten. Dus toch maar niet. Een gedeelte heb ik leren eten pas toen ik volwassen was zoals witte plakrijst (nu eet ik zilvervlies), ui en tuinbonen en meer. Ik kende vroeger helemaal geen paprika's of courgettes en kan ze nu niet meer wegdenken. De vele soorten pasta's van nu. Vroeger had je alleen ellenboog macaroontjes. Spaghetti heb ik toen nooit gegeten en pizza pas op vakantie in Italië. Regenboog wortels, pastinaak, aardperen en zelfs champignons: kende ik niet, puur de seizoensgroenten en gekookte droge bonen stonden op het menu. Komkommer en zuurkool was er wel, maar dat lustte mijn moeder niet dus heb ik toen nooit gegeten.
Ik ga ze morgen verwerken. Tot nu toe is het heel goed gegaan met de groenten uit het groentepakket dat ze allemaal op zijn gegaan of verwerkt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Hartelijk dank voor je reactie.